Анонси
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
         
      2021

      Назад

      15 лютого 2021 року в Департаменті культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської облдержадміністрації розпочато проведення перевірки, передбаченої Законом України “Про очищення влади», головного спеціаліста з питань персоналу Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської обласної державної адміністрації.

      Копія заяви Шляхтур Н.І. про проведення перевірки, передбаченої Законом України «Про очищення влади», додається.

      Декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2020 рік Шляхтур Н.І. подана шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції.

       

      Заява про проведення перевірки, передбаченої Законом України «Про очищення влади»

       

      Декларація про майно, доходи і зобов’язання фінансового характеру за 2020 рік

       

      Результати_перевірки

       

      _______________________________________________________________

       

      06 травня 2021 року в Департаменті культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської обласної державної адміністрації розпочато проведення перевірки, передбаченої Законом України “Про очищення влади», заступника начальника відділу розвитку туризму та музейної роботи управління туризму та охорони культурної спадщини Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської обласної державної адміністрації.

      Копія заяви Богуша О.О. про проведення перевірки, передбаченої Законом України «Про очищення влади», додається.

      Декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2020 рік Богуша О.О. подана шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції.

       

      Заява про проведення перевірки, передбаченої Законом України «Про очищення влади»

       

      Декларація про майно, доходи і зобов’язання фінансового характеру за 2020 рік

       

      _______________________________________________________________

       

      06 травня 2021 року в Департаменті культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської обласної державної адміністрації розпочато проведення перевірки, передбаченої Законом України “Про очищення влади», головного спеціаліста відділу культурного розвитку управління культури, національностей та релігій Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської обласної державної адміністрації.

      Копія заяви Цупко А.В. про проведення перевірки, передбаченої Законом України «Про очищення влади», додається.

      Декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2020 рік Цупко А.В. подана шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції.

       

      Заява про проведення перевірки, передбаченої Законом України «Про очищення влади»

       

      Декларація про майно, доходи і зобов’язання фінансового характеру за 2020 рік

       

      ІНФОРМАЦІЯ

      про результати проведеної перевірки, передбаченої Законом України

      «Про очищення влади»

       

      Відповідно до пунктів 1 та/або 2 частини п’ятої статті 5 Закону України

      «Про очищення влади» та Порядку проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16.10.2014 № 563, Департаментом культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської обласної державної адміністрації проведено перевірку достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади» щодо заступника начальника відділу розвитку туризму та музейної роботи управління туризму та охорони культурної спадщини Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської обласної державної адміністрації – БОГУША ОЛЕКСАНДРА ОЛЕКСАНДРОВИЧА.

      За результатами проведеної перевірки встановлено, що до

      БОГУША О.О. не застосовуються заборони, передбачені частиною третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади» (довідка від 11.05.2021).

       

      ІНФОРМАЦІЯ

      про результати проведеної перевірки, передбаченої Законом України

      «Про очищення влади»

       

      Відповідно до пунктів 1 та/або 2 частини п’ятої статті 5 Закону України

      «Про очищення влади» та Порядку проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16.10.2014 № 563, Департаментом культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської обласної державної адміністрації проведено перевірку достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади» щодо головного спеціаліста відділу культурного розвитку управління культури, національностей та релігій Департаменту  культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської обласної державної адміністрації – ЦУПКО АЛІНИ ВОЛОДИМИРІВНИ.

      За результатами проведеної перевірки встановлено, що до ЦУПКО А.В. не застосовуються заборони, передбачені частиною третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади» (довідка від 11.05.2021).

       

      01 жовтня 2021 року в Департаменті культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської обласної державної адміністрації розпочато проведення перевірки, передбаченої Законом України “Про очищення влади», заступника директора Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської обласної державної адміністрації – начальника управління культури, національностей та релігій.
      Копія заяви Богдановича В.В. про проведення перевірки, передбаченої Законом України «Про очищення влади», додається.
      Декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2020 рік Богдановича В.В. подана шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції.

       

      ІНФОРМАЦІЯ

      про результати проведеної перевірки, передбаченої Законом України

      «Про очищення влади»

      Відповідно до пунктів 1 та/або 2 частини п’ятої статті 5 Закону України «Про очищення влади» та Порядку проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16.10.2014 № 563, Департаментом культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської обласної державної адміністрації проведено перевірку достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади» щодо заступника директора Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської обласної державної адміністрації – начальника управління культури, національностей та релігій Богдановича ВОЛОДИМИРА ВОЛОДИМИРОВИЧА.
      За результатами проведеної перевірки встановлено, що до БОГДАНОВИЧА В.В. не застосовуються заборони, передбачені частиною третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади» (довідка від 04.10.2021).

      Назад

      09 Січня 2024 12:47
      20 Листопада 2023 10:54