Анонси
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
         

      Назад

      Передноворічне свято для дітей

      Добігає кінця 2022 рік – складний, сповнений надзвичайних випробувань, спричинених війною. Але попри всі обмеження воєнного часу, маємо не втрачати віри у перемогу, не втрачати здатності радіти життю і нести цю радість, принаймні, дітям.

      Сьогодні дітлахи, батьки яких захищають нашу державу від російського агресора зі зброєю в руках, мали можливість на передодні новорічних свят зустрітися з казкою «Попелюшка», яку для них подарували актори  Чернігівського обласного академічного українського музично-драматичного театру імені Т.Г.Шевченка.

      Ще до початку вистави гостей зустрічала святкова музика у виконанні оркестру, а біля прикрашеної Новорічної ялинки відбулася жартівлива інтермедія-гра за участю казкових  героїв.

      По завершенню вистави  голова  ГО «Конгрес азербайджанців Чернігівської області» Іскандер Вєлієв привітав дітей із новорічними та різдвяними святами  та  вручив їм солодкі подарунки. 

      Захід відбувся за сприяння директора Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської облдержадміністрації Людмили Замай та командувача військ Оперативного командування «Північ» генерал-майора  Віктора Ніколюка.

       

       
       

      Назад

      09 Січня 2024 12:47
      20 Листопада 2023 10:54