Анонси
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
         

      Назад

      Предстоятель Православної Церкви України відвідав Чернігівщину

      07 грудня 2022 року Блаженнійший Митрополит Київський і всієї України, Предстоятель Православної Церкви України Епіфаній відвідав Чернігівську єпархію. Це вже третій візит Предстоятеля цього року до  м. Чернігова.

      Предстоятель очолив Божественну літургію у Катерининській церкві    м. Чернігова на честь свята вмц. Катерини та преподобного Меркурія Чернігівського, ігумена Бригинського. Блаженнійшому митрополиту спвіслужили архієпископ Чернігівський і Ніжинський Євстратій, архієпископ Рівненський і Острозький Іларіон.

      Після завершення літургії відбулася церемонія нагородження. Начальника Чернігівської обласної військової адміністрації В’ячеслава Чауса, командувача військ Оперативного командування «Північ» Віктора Ніколюка, директора Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської обласної державної адміністрації Людмилу Замай Митрополит Епіфаній нагородив благословенними грамотами з відзнаками.

      Дана відзнака від Блаженнійшого – це відзнака всієї громади Сіверського краю. Вдячна Предстоятелю за високу нагороду і за візит на Чернігівщину.  

       

       
       
       
       
       

      Назад

      09 Січня 2024 12:47
      20 Листопада 2023 10:54