Анонси
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
         

      Назад

      ГРУДНЕВІ ТЕАТРАЛЬНІ ВЕЧОРИ

      Ще не народилася підстава для скасування «Грудневих театральних вечорів»!

      І вже абсолютно точно – ніщо на цьому Світі не зможе скасувати бажання справжнього театру створити свято для глядачів нашого героїчного міста. Адже Чернігів є форпостом не тільки в військово-географічному сенсі, ми стоїмо на варті культурної та духовної спадщини нації та будуємо амбітні плани щодо звання Європейської театральної Мекки.

      Тож, аби досягти наших цілей, ми не маємо права зупинятися в своєму русі. 

      Наступний крок – театральний фестиваль, що незмінно відбувався попередні 35 років з самого початку існування Молодіжного театру.

      Сьогодні ми знайомимо глядачів з учасниками XXXVI фестивалю «ГРУДНЕВІ ТЕАТРАЛЬНІ ВЕЧОРИ».

      Ми дякуємо всім колективам, що згодились прийняти участь у нашому п’ятиденному святі. Та очікуємо на велику кількість глядачів, адже цього року ми приготували для Вас театральні шоу на різний смак.

       

      1 грудня.

      Авангардна за формою, адже дія відбувається в темряві, та яскрава за змістом вистава Київського Малого драматичного театру «Точка зору», режисер вистави Ганна Турло.

       

      2 грудня.

      Непристойна комедія на 1 дію від Київського академічного Молодого театру «ЗАМАХ НА САМОТНІСТЬ», режисер вистави Дарія Назаренко.  

       

      3 грудня.

      Також Київський академічний Молодий театр презентує драму «ЗАШНУРОВАНА ПАРА» - подружні баталії без антракту, режисер вистави Анна Пироженко.    

       

      4 грудня.

      Чернігівський молодіжний театр презентує останню виставу засновника театру, режисера Геннадія Касьянова трагікомедію «БРАВИЙ ВОЯКА ШВЕЙК». Цього року вистава з великим успіхом пройшла у Львові під час днів «Золотого лева» - найвідомішого в Україні міжнародного театрального фесту.

       

      5 грудня.

      І завершить програму фестивалю абсолютний хіт 22ого року – моновистава Михайла Кукуюка «РОСА НА СОНЦІ»!!! Висока поезія 18+. На злобу та красу сьогодення.

       

      Ми чекаємо на Вас!

      А Україна переможе, ну, це зрозуміло. J

      Слава УКРАЇНІ!!!

       

       
       
       
       
       
       
       
       

      Назад

      09 Січня 2024 12:47
      20 Листопада 2023 10:54