Анонси
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
         

      Назад

      Засідання Колегії Департаменту

      Сьогодні відбулося розширене засідання Колегії Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської обласної державної адміністрації, участь у якій взяв начальник Чернігівської обласної військової адміністрації В’ячеслав Чаус та радник голови з питань культури і туризму, національностей та релігій Олександр Лаптій. Вела засідання директор Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської облдержадміністрації, голова Колегії Людмила Замай.

      У своєму зверненні до членів Колегії та керівників закладів культури обласного підпорядкування В’ячеслав Чаус зазначив, що Чернігівщинамає потужний культурний потенціал, який в умовах війни «ми маємо використовувати не на 100 відсотків, а навіть на 200. За найменшої можливості, культура повинна працювати максимально ефективно і показувати, що культурний фронт є одним із важливих чинників Перемоги».

      Члени Колегії розглянули питання порядку денного, зокрема щодо  підтвердження звання 24 аматорським колективам області звання «народний аматорський» та 8 - «зразковий аматорський», а також присвоєння ансамблю «Восьма нота» Прилуцької дитячої музичної школи ім. Л.М. Ревуцького, керівником якого є Алла Кендзерська, звання «зразковий аматорський».

      Крім того, учасники зустрічі обговорили інші питання, що стосуються роботи галузі в цілому.

       

       

       

       
       
       
       

      Назад

      09 Січня 2024 12:47
      20 Листопада 2023 10:54