Анонси
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
         

      Назад

      Об’єднання культурних потоків заради Перемоги

      За ініціативи Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської обласної державної адміністрації спільно з закладами культури України продовжується  робота у напрямку  надання допомоги Збройним Силам України від культурного фронту.

      Учора, 3 жовтня, Чернігівський обласний  музично-драматичний театр ім.Т.Г. Шевченка спільно з Чернігівським обласним молодіжним театром здійснили запис концертної програми музичного колективу акторів Національного драматичного театру ім. І. Франка на чолі з Михайлом Кукуюком.

      Захід проведено для підтримки Збройних Сил України, а саме збору коштів для потреб 1-ї окремої танкової Сіверської бригади.

      Крім того, нагадуємо, що також триває виставка-продаж творів мистецтва, яка проводиться Чернігівським обласним художнім музеєм імені Григорія Галагана спільно з Обласним центром народної творчості, Чернігівською організацією Національної спілки художників України для  збору коштів на потреби цієї  ж бригади.

      Кожна сьогоднішня зібрана гривня буде використана на потреби наших мужніх захисників. Кожен з нас робить все можливе, щоб наблизити Перемогу. Лише разом і лише до нашої Перемоги!

       

       

      Назад

      09 Січня 2024 12:47
      20 Листопада 2023 10:54