Анонси
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
         

      Назад

      Представники християнських конфесій області взяли участь у Чернігівському Християнському Соборі.

           24 вересня у м. Чернігові представники християнських конфесій Чернігівщині зібралися на Чернігівському Християнському соборі задля засудження російської агресії проти України та пошуків нових форм соціальної, благодійної та душпастирської роботи в умовах воєнного часу.

           У роботі Собору взяли участь: Чернігівська єпархія Православної Церкви України, обласне об’єднання церков Євангельських християн-баптистів, Українська греко-католицька церква у м. Чернігові, християнська церква «Перемога», церква повного Євангелія «Українські жнива».

           З вітальним словом до учасників Чернігівського Християнського Собору звернулася директор Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської обласної державної адміністрації Людмила Замай, «В цьому залі знаходяться люди, які хоч і представляють різні конфесії, але мають спільне, а саме несуть людям слово Боже, проводять милосердницьку і доброчинну роботу, беруть участь у духовно-моральному вихованні суспільства. Глибокі слова вдячності висловлюю всім релігійним об’єднанням, які з першого дня війни проти України включилися в роботу з надання гуманітарної допомоги населенню, під артобстрілами допомагали евакуйовувати мешканців м. Чернігова та області, а також всім військовим капеланам, які виконують відповідальну місію в лавах Збройних Сил України, Національній гвардії України, Державній прикордонній службі України та інших військових формуваннях».

       

       

      Назад

      09 Січня 2024 12:47
      20 Листопада 2023 10:54