Анонси
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
         

      Назад

      Нагородження переможців І обласного туру Всеукраїнського конкурсу «Лідер читання 2022»

      В Чернігівській обласній бібліотеці для дітей вітали з перемогою найактивніших учасників Всеукраїнського конкурсу «Лідер читання 2022».

      Щороку його організовує Національна бібліотека України для дітей. Цьогоріч він проходить в рамках відзначення 300-річчя від дня народження Григорія Сковороди. Конкурс має два тури.

      Для любителів читання Чернігівської області І обласний тур організувала і провела Чернігівська обласна бібліотека для дітей. Він тривав з 1 липня до 24 серпня 2022 року. Взяти участь в ньому виявили бажання 22 читача з різних регіонів області. Усього бібліотека підготувала 5 завдань:

      І - Конкурс відгуків на улюблену книгу «Відгукнися, читачу!»;

      ІІ – Онлайн-вікторина «Що ти знаєш про нашу бібліотеку?»;

      ІІІ – Гра-пошук «Що сказав Сковорода?»;

      ІV – Краєзнавча вікторина «Моя країна – Україна! Чернігівщина – мій рідний край»;

      V – Творча майстерня «Квітка соняха».

      Любителі читання активно і творчо виконували завдання, за що отримували бали. За підсумками у лідери вийшло четверо учасників, які розділили між собою І, ІІ і ІІІ місця.

      ІІІ місце посіли - Смовський Максим з міста Остер та

      Бушко Анастасія з Чернігова;

      ІІ місце  - Бушко Марія з Чернігова;

      І місце – Яковищенко Анастасія з міста Чернігів, яка вийшла у  другий Всеукраїнський тур конкурсу, що організовує Національна бібліотека України для дітей.

      Нагородила та привітала з перемогою лідерів читання голова журі І обласного туру Всеукраїнського конкурсу «Лідер читання 2022» - директор Чернігівської обласної бібліотеки для дітей Клюй Тамара Миколаївна.

      Для бібліотеки це справжнє свято. Бо що може бути кращим, ніж активний талановитий читач, який не просто любить читати, а ще й бере участь у бібліотечних заходах і конкурсах. А що думають про конкурс і читання наші переможці? Про це – у нашому відео-інтерв’ю.

      https://www.youtube.com/watch?v=WjpCmSv83Ns

       

       

       
       
       
       

       

       

      Назад

      09 Січня 2024 12:47
      20 Листопада 2023 10:54