Анонси
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
         

      Назад

      Чернігівське князівство від тисячолітньої історії до сучасної туристичної промоції» - перший рік реалізації

      Саме результатам 1-го року реалізації грантового проєкту «Чернігівське князівство від тисячолітньої історії до сучасної туристичної промоції» присвячена зустріч, яка відбулась сьогодні у готелі «Reikartz» (Чернігів).

      Чернігівська облдержадміністрація стала ініціатором проєкту регіонального розвитку «Чернігівське князівство від тисячолітньої історії до сучасної туристичної промоції», який відповідно до конкурсного відбору увійшов у число переможців. Цей проєкт має термін реалізації  - 2 роки. Протягом його дії планується залучення додаткових коштів – понад 12 млн. грн.

      Основні напрацювання першого року реалізації проєкту: 

      -           виготовлення, наповнення, встановлення та забезпечення діяльності мережі сенсорних кіосків із інформацією про турпотенціал Чернігівщини. Кіоски  будуть встановлені  на 8 туроб’єктах Чернігівської області;

      -           промокампанія  в мережі Інтернет з метою більшої впізнаваності туристичної інфраструктури нашої області в мережі Інтернет,. На зустрічі  презентовані проморолики про турпотенціал Чернігівщини як складова цієї кампанії, які на широкий загал демонструвалися вперше;

      -           також презентовано новостворений туристичний портал «Чернігівщина туристична». Його запустили днями, він продовжує наповнюватися, хоча основні об’єкти там вже є;

      -           окрема складова 1-го року реалізації – туристичні дороговкази. Цього року встигли виготовити макети індивідуального проєктування, адже чекали змін у нормативну базу (введені нові ДСТУ). Виготовлення та встановлення  118 дороговказів та бігбодів перенесено на 2-й рік реалізації.

      -           також були проведені промотури для представників турбізнесу, виготовлена брендована інформаційно – презентаційна продукція;

      -           у рамках 1-го року реалізації проєкту створюється нова експозиція у Новгород – Сіверському музеї – заповіднику «Слово о полку Ігоревім», яка буде презентована на початку 2022 р.

      На зустрічі  були представлені основні завдання 2-го року реалізації, проте вони на початку нового року будуть  коригуватися, про що інформація надаватиметься додатково. 

      У заході взяли участь представники туристичного бізнесу Чернігівської області, місцевих органів влади, гіди-екскурсоводи, керівники музейних закладів, партнери з реалізації ряду проєктів туристичного спрямування, представники засобів масової інформації. Організатор – Департамент культури і туризму, національностей та релігій облдержадміністрації.

       

       

      Назад

      09 Січня 2024 12:47
      20 Листопада 2023 10:54