Анонси
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
         

      Назад

      Центр культурних послуг як інструмент згуртованості громади

      Сьогодні відбулась перша конференція в рамках проведення циклу конференцій та круглих столів «Центр культурних послуг як інструмент згуртованості громади» у м. Мена.

      До конференції долучилися директор Департаменту культури і туризму, національностей та релігій облдержадміністрації – Людмила Замай, генеральний директор Директорату стратегічного планування та європейської інтеграції – Ярослав Петраков, менеджерка проектів Херсонського відділення Соціологічної асоціації України – Ольга Плоткіна, представники Міністерства культури та інформаційної діяльності, Менської міської територіальної громади, громад Київської, Луганської, Донецької, Херсонської, Запорізької областей та інші.

      Метою конференції став міжрегіональний обмін досвідом для зміцнення культурного співробітництва між учасниками та напрацювання концептуальних аспектів створення та функціонування багатофункціональних центрів культурних послуг. Організатори: Міністерство культури та інформаційної політики України, Швейцарська агенція розвитку та співробітництва, Посольство Швейцарії в Україні та громадська організація «Товариство дослідників України».

       

       
       
       
       

      Назад

      09 Січня 2024 12:47
      20 Листопада 2023 10:54