Анонси
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
         

      Назад

      У бібліотеці Короленка відбулася презентація поетичної збірки «Ромашки не знають жури» Олени Компанець

      5 липня в читальному залі Чернігівської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. В. Г. Короленка відбулася презентація поетичної збірки «Ромашки не знають жури» Олени Компанець.

      Олена Компанець – українська журналістка, письменниця, поетеса. Народилася 25 грудня 1961 року в Кучинівці на Сновщині Чернігівської області в сім’ї вчительки та інженера. Закінчила Ніжинський педагогічний інститут ім. М. Гоголя. Викладала українську і російську мови й літературу в Софіївській та Великощимельській школах. Пані Олену обирали сільською головою, депутаткою місцевих рад кількох скликань. Уже більше 18 років Олена Компанець працює головною редакторкою районної газети «Промінь». Голова Спілки жінок Сновщини. Мати двох чарівних донечок і двох красенів-синів. Мрійлива, романтична. Принципова. Любить життя і світло в ньому.

      Її свіжа – часом несподівана – образність, метафоричність, поєднані з фольклором та великою любов’ю до України, зворушлива пейзажна лірика, інколи легкий «авантюризм» жіночого мислення природно торкаються душевних струн читачів, спонукаючи їх до співпереживань та асоціативних роздумів.

      Змістовна і майстерно оформлена перша книга авторки розрахована на вдумливих поціновувачів поетичного слова й широкий загал читачів.

       

       
       
       

      Назад

      09 Січня 2024 12:47
      20 Листопада 2023 10:54