Анонси
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
         

      Назад

      Чернігівська обласна універсальна наукова бібліотека імені В.Г.Короленка - володарка премії "Мій бренд"

      Чернігівська обласна універсальна наукова бібліотека ім. В. Г. Короленка – володарка премії «Мій бренд» від Чернігівської регіональної торгово-промислової палати. Сертифікат на 3000 гривень урочисто вручили директору бібліотеки Інні Аліференко.

      Ця приємна подія відбулася в межах ХІХ обласного ярмарку «Що може жінка». Мета ярмарку – промоція жіночого бізнесу, розвитку і вдосконалення жіночого підприємництва та реалізація лідерського потенціалу жінок. Цей захід – соціальний проєкт, який звертає увагу на важливу роль жінки в житті нашого суспільства та дає можливість презентувати на широкий загал свої досягнення.

      Обласний ярмарок «Що може жінка» цьогоріч, зважаючи на карантинні обмеження, відбувся просто неба – на Алеї Героїв, де цього дня було весело та людно. Дата проведення припала на 22 травня – день Миколая весняного (адже, як відомо, цього святого за його добрі справи вшановують двічі на рік – навесні та взимку). І, напевно, ще й завдяки Чудотворцеві ярмарок удався на славу. Атмосфера була яскравою, доброзичливою, щирою та щедрою. Підприємства Чернігівщини пропонували всім охочим продегустувати і придбати свою продукцію, милували око вироби місцевих майстринь, вабили до себе картини чернігівських художників та книжки письменниць, які живуть у нашому стародавньому граді, чарувала чудова музика, лунали гарні пісні… Одне слово – море причин для позитиву! І все це – у нас! Багате Придесення на талановитих та умілих людей…

       

       

      Назад

      09 Січня 2024 12:47
      20 Листопада 2023 10:54