Анонси
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
         

      Назад

      Олександр Ткаченко на Чернігівщині

      12 травня відбулася зустріч заступника голови Чернігівської облдержадміністрації Олени Думи, Міністра культури та інформаційної політики України Олександра Ткаченка та в.о. директора Департаменту культури і туризму, національностей та релігій облдержадміністрації Людмили Замай.

      В ході робочого візиту Олександр Ткаченко ознайомився з реалізацією проекту «Капітальний ремонт парку ім. М. Коцюбинського» та об’єктами Національного архітектурно-історичного заповідника «Чернігів стародавній».

      Також, міністр завітав до закладів культури обласного підпорядкування. Зокрема, до Чернігівського обласного історичного музею ім. В. В. Тарновського, Чернігівського фахового музичного коледжу ім. Л.М.Ревуцького, Чернігівського обласного академічного українського музично-драматичного театру імені Т.Г.Шевченка та Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм.

      Під час робочої зустрічі обговорювалися питання розвитку закладів культури, їх нагальні проблеми та визначені пріоритетні завдання у напрямку покращення їх діяльності.

       

       
       
       
       
       
       
       
       
       

      Назад

      09 Січня 2024 12:47
      20 Листопада 2023 10:54