Анонси
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
         

      Назад

      Серія онлайн-подій для фахової аудиторії у сфері культури щодо встановлення розбудови та утримання міжкультурних зв'язків між Україною та Європейським Союзом

      Alteration – це серія онлайн-подій для фахової аудиторії у сфері культури, яка присвячена темі встановлення, розбудови та утримання міжкультурних зв'язків між Україною та Європейським Союзом під час невизначеності, змін та нестабільності, спричиненими пандемією. Програма здійснюється Українським інститутом за підтримки Європейського Союзу через Платформу культурних відносин (Cultural Relations Platform).

      Фахівці культурного середовища обговорять, як трансформуються культурні зв'язки у «новій реальності», яку сформувала пандемія. Керівники програм та управлінці представлять випадки і приклади, як культурні та неурядові інституції адаптуються в часи змін та невизначеності. Експерти поділяться корисними порадами, як промотувати культурні ініціативи цифровими інструментами.

      29 квітня

      The New Normal of Cultural Relations

      Програма розпочнеться онлайн-конференцією про те, як пандемія COVID-19 змінює міжнародні культурні зв'язки. Фахівці культурного середовища з України та ЄС ділитимуться досвідом проживання пандемії та адаптації до нових умов, а також шукатимуть відповіді, як надалі діяти культурним, освітнім інституціям та громадському сектору у «новій реальності». В програмі конференції — виступи запрошених спікерів та дискусійні панелі.

      Також партнери анонсують події, що відбудуться в межах програми Alteration протягом травня-липня 2021 року, поділяться методологією та очікуваними результатами.

      Для участі необхідно зареєструватися до 22 квітня. Мова заходу — англійська.

      17-18 травня

      Громадянське суспільство

      27-28 травня

      Музика

      10-11 червня

      Перформативні мистецтва

      17-18 червня

      Візуальні мистецтва

      8 липня

      Подія-закриття

      За підсумками серії подій буде розроблено посібник з практичними рекомендаціями для інституцій у секторах культури, освіти та громадянського суспільства. До збірника увійдуть найкращі практики культурних ініціатив України та ЄС в часи пандемії Covid-19, нові можливі формати співпраці в міжнародних культурних відносинах, перелік професійних спільнот ЄС за секторами та напрямом діяльності.

      Cultural Relations Platform – це проєкт, що фінансується ЄС, розпочатий у квітні 2020 року, для розвитку міжнародних культурних відносин з Європейським Союзом. CRP опікується широким набором тем – від політичної підтримки інституцій ЄС до підтримки співпраці між європейським та світовими культурними та творчими секторами, а також зміцнення спільнот фахівців через спеціальні тренінги та обміни.

      Більш детальна інформація та подача заявок : https://ui.org.ua/alteration?fbclid=IwAR1duaW9_R5Wn9rudyQv2wHgdzyoEQaTb7Du70biAXtWzrTwqY2aKNT2IW0.

       

      Назад

      09 Січня 2024 12:47
      20 Листопада 2023 10:54