Анонси
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
         

      Назад

      Департамент культури і туризму, національностей та релігій обласної державної адміністрації провів онлайн-конференцію "Про співпрацю Департаменту з об'єднаними територіальними громадами з основних напрямів діяльності"

      17 лютого Департамент культури і туризму, національностей та релігій обласної державної адміністрації провів онлайн-конференцію "Про співпрацю Департаменту з об'єднаними територіальними громадами з основних напрямів діяльності".

      На конференції були озвучені доповіді начальника відділу культурного розвитку Л. Г. Артюхової та співдоповідачів: директора Чернігівського фахового музичного коледжу ім. Л. Ревуцького В. М. Суховерського й директора Ніжинського фахового коледжу культури і мистецтв ім. М. Заньковецької В. Г. Дорохіна "Про мистецьку освіту Чернігівщини";  заступника директора Чернігівської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. В. Г. Короленка Лілії Дубовик, яка висвітлила питання інтернетизації бібліотек Чернігівської області , головного спеціаліста відділу розвитку туризму та музейної роботи С. М. Хуторної "Про Концепцію реформи фінансування системи забезпечення населення культурними послугами"; начальника відділу у справах національностей та релігій О. С. Степаненка "Реалізація державної політики в сфері міжконфесійних та міжетнічних відносин"; начальника відділу стратегічного планування та розвитку А. О. Шкуріної "Особливості співпраці об'єднаних територіальних громад з Українським культурним фондом"; головного юрисконсульта Департаменту Н. С. Бондаренко "Порядок призначення на посади керівників закладів культури за результатами конкурсу".

       

      Назад

      09 Січня 2024 12:47
      20 Листопада 2023 10:54