Анонси
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
         

      Назад

      У Чернігівській ОДА обговорили питання щодо розвитку туристичної інфраструктури в області

      Сьогодні в обласній державній адміністрації відбулась зустріч Анни Коваленко голови Чернігівської ОДА з представниками туристичної спільноти області.
      Було обговорено ряд важливих та проблемних питань, вирішення яких сприятиме активізації розвитку туристичної галузі, а саме – розвиток сучасної тур.інфраструктури, посилення промоції туристичного потенціалу регіону, підтримка розвитку перспективних для регіону видів туризму, у тому числі фестивального/подієвого туризму, налагодження співпраці та об’єднання зусиль органів влади, місцевого самоврядування, новостворених територіальних громад, представників бізнесу та громадських організацій щодо вирішення проблемних питань туристичної сфери.

       


      Особливу увагу було звернено на реставрацію та збереження пам’яток на території області. Окремо розглядалося питання з приводу проведення реставраційних робіт на об’єктах Національного історико-культурного заповідника «Качанівка».

       

      Участь у заході взяли працівники департаментів ОДА, керівництво національних заповідників та музеїв, гіди-екскурсоводи та інші.

       

      Назад

      09 Січня 2024 12:47
      20 Листопада 2023 10:54