Анонси
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
         
      Фестиваль, Ревуцького

      Назад

      Інформаційне повідомлення

      про проведення електронних консультацій щодо проєкту нормативно-правового акту «Про щорічний відкритий фестиваль - конкурс молодих композиторів імені Левка Миколайовича Ревуцького»

       

      Департаментом культури і туризму національностей та релігій облдержадміністрації підготовлено проєкт нормативно-правового акту «Про щорічний відкритий фестиваль - конкурс молодих композиторів імені Левка Миколайовича Ревуцького».

      Основною метою проведення щорічного відкритого фестивалю - конкурсу молодих композиторів імені Левка Миколайовича Ревуцького є виявлення і підтримка обдарованих дітей, розкриття їх творчого потенціалу, обміну творчими досягненнями, подальшого розвитку виконавської майстерності та духової музики на Чернігівщині.

      На виконання постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 та з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність обласної державної адміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проєкт нормативно-правового акту «Про щорічний відкритий фестиваль - конкурс молодих композиторів імені Левка Миколайовича Ревуцького» проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 26 травня 2023 року до 09 червня 2023 року (включно).

      Зауваження та пропозиції до проєкту нормативно-правового акту прийматимуться до 09 червня 2023 року (включно) за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 70, Департамент культури і туризму, національностей та релігій облдержадміністрації, тел. 093-759-09-69, е-пошта: [email protected].

       

      Контактна особа: Бондаренко Наталія Сергіївна, головний спеціаліст-юрисконсульт Департаменту культури і туризму національностей та релігій облдержадміністрації, тел. 093-759-09-69.

       

      Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті Департаменту культури і туризму, національностей та релігій обласної державної адміністрації в рубриці «Громадські обговорення» у строки, визначені законодавством.

       

      Заявка, молоді композитори

      Положення, молоді композитори

      Наказ конкурс молодих виконавців

      опубліковано 26 травня 2023 року

      Назад

      09 Січня 2024 12:47
      20 Листопада 2023 10:54