Анонси
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
         
      Туризм

      Назад

      опубліковано 17 січня 2023 року

       

      Інформаційне повідомлення

      про електронні консультації щодо проєкту звіту про виконання у 2022 році Обласної цільової програми розвитку туризму в Чернігівській області на 2021-2027 роки

       

      Департаментом культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської обласної державної адміністрації підготовлено проєкт звіту про виконання у 2022 році Обласної цільової програми розвитку туризму в Чернігівській області на 2021-2027 рр.

      Основною метою програми є формування на території області конкурентоспроможного туристичного продукту, здатного максимально задовольнити туристичні потреби мешканців області та її гостей, підтримання внутрішнього та в’їзного туризму в області, що сприятиме забезпеченню сталого розвитку сфери туризму у Чернігівській області, перетворення її у конкурентоспроможну галузь, одну із бюджетоутворюючих складових соціально-економічного розвитку області.

      На виконання Постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність облдержадміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проект звіту про виконання у 2022 році обласної Програми проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 31.01.2023 до 14.02.2023.

      Зауваження та пропозиції до проєкту прийматимуться до 14.02.2023 включно за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 70 Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської обласної державної адміністрації,

      е-mail: [email protected].

      Контактна особа: Груда Олена Володимирівна, головний спеціаліст відділу розвитку туризму та музейної роботи Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської обласної державної адміністрації, тел. 676-562.

      Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

      Проєкт звіту про виконання у 2022 році Обласної цільової програми розвитку туризму в Чернігівській області на 2021-2027 роки

       

      опубліковано 17 січня 2022 року

      Інформаційне повідомлення

      про електронні консультації щодо проєкту звіту про виконання у 2021 році Обласної цільової програми розвитку туризму в Чернігівській області на 2021-2027 рр.

       

      Департаментом культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської обласної державної адміністрації підготовлено проєкт звіту про виконання у 2021 році Обласної цільової програми розвитку туризму в Чернігівській області на 2021-2027 рр.

      Основною метою програми є формування на території області конкурентоспроможного туристичного продукту, здатного максимально задовольнити туристичні потреби мешканців області та її гостей, підтримання внутрішнього та в’їзного туризму в області, що сприятиме забезпечення сталого розвитку сфери туризму у Чернігівській області, перетворення її у конкурентоспроможну галузь, одну із бюджетоутворюючих складових соціально-економічного розвитку області.

      На виконання Постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність Чернігівської обласної державної адміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проект звіту про виконання у 2021 році обласної Програми проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 3 до 17 лютого 2022 року (включно).

      Зауваження та пропозиції до проєкту прийматимуться до 17 лютого 2022 року (включно) за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Коцюбинського,70 Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської обласної державної адміністрації, е-пошта: [email protected]

      Контактна особа: Мойсейчук Ілона Іванівна, головний спеціаліст відділу розвитку туризму та музейної роботи Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської обласної державної адміністрації, тел. 676-562.

      Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті Чернігівської обласної державної адміністрації ї в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

      Проєкт Звіту про виконання Програми розвитку туризму в Чернігівській області у 2021

      Інформаційне повідомлення

      про проведення електронних консультацій з громадськістю щодо проєкту внесення змін до обласної цільової Програми розвитку туризму в Чернігівській області на 2021-2027 роки

       

      Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської обласної державної адміністрації підготовлено проєкт змін до обласної цільової Програми розвитку туризму в Чернігівській області на 2021-2027 роки (далі – Програма), затвердженої рішенням двадцять п’ятої сесії обласної ради сьомого скликання від 28 жовтня 2020 року.

      Основною метою Програми є формування на території області конкурентоспроможного туристичного продукту, здатного максимально задовольнити потреби внутрішнього і міжнародного (в’їзного) туризму.

      На виконання Постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність Чернігівської обласної державної адміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проєкт змін до обласної цільової Програми розвитку туризму в Чернігівській області на 2021-2027 роки проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю  з 23 березня  по 12 квітня  включно.

      Зауваження та пропозиції до проєкту внесення змін до Програми прийматимуться Департаментом культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської обласної державної адміністрації до 12 квітня 2021 року  за адресою: м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 70, т/ф. 676-562, е-mail: [email protected] з поміткою «Пропозиції до проєкту внесення змін до обласної цільової Програми розвитку туризму в Чернігівській області на 2021-2027 роки».

      Контактна особа: Мойсейчук Ілона, головний спеціаліст відділу розвитку туризму та музейної роботи Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської обласної державної адміністрації, т/ф 676-562.

      Програма

      Проєкт рішення

      Пояснювальна записка

       

      Інформаційне повідомлення 
      про проведення електронних консультацій щодо проєкту обласної цільової Програми розвитку туризму
      в Чернігівській області на 2021-2027 роки

       

      Департаментом культури і туризму, національностей та релігій  Чернігівської обласної державної адміністрації підготовлено проєкт обласної цільової Програми розвитку туризму в Чернігівській області на 2021-2027 роки (далі – Програма).

      Метою Програми є формування сприятливих умов для забезпечення сталого розвитку сфери туризму у Чернігівській області, перетворення її у конкурентоспроможну галузь, одну із бюджетоутворюючих складових соціально-економічного розвитку області; підтримання внутрішнього та в’їзного туризму в області; створення позитивного іміджу Чернігівщини як туристичної дестинації на загальнодержавному та міжнародному рівнях; ефективне та раціональне використання наявного туристично-рекреаційного потенціалу; формування конкурентоспроможного туристичного продукту, здатного максимально задовольнити туристичні потреби мешканців області та її гостей.

      На виконання постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 та з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність обласної державної адміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проєкт Програми проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 21 липня до 4 серпня 2020 року (включно).

      Зауваження та пропозиції до проєкту прийматимуться до 4 серпня 2020 року (включно) за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 70, Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської обласної державної адміністрації, тел. 676-562, е-пошта: [email protected].

      Контактна особа: Обитоцька Аліна Олександрівна, головний спеціаліст відділу розвитку туризму та музейної роботи Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської обласної державної адміністрації.

      Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті обласної державної адміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

      Проєкт_Обласної цільової Програми ррозвитку туризму в Чернігівській області на 2021-2027 роки

       

      Інформаційне повідомлення

      про проведення електронних консультацій з громадськістю щодо проєкту внесення змін до обласної цільової Програми розвитку туризму в Чернігівській області на 2021-2027 роки

       

      Департаментом культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської обласної державної адміністрації підготовлено проєкт змін до обласної цільової Програми розвитку туризму в Чернігівській області на 2021-2027 роки (далі – Програма), затвердженої рішенням двадцять п’ятої сесії обласної ради сьомого скликання від 28 жовтня 2020 року.

      Основною метою Програми є формування на території області конкурентоспроможного туристичного продукту, здатного максимально задовольнити потреби внутрішнього і міжнародного (в’їзного) туризму.

      На виконання Постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність Чернігівської обласної державної адміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проєкт змін до обласної цільової Програми розвитку туризму в Чернігівській області на 2021-2027 роки проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю  з 16 грудня по 31 включно.

      Зауваження та пропозиції до проєкту внесення змін до Програми прийматимуться Департаментом культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської обласної державної адміністрації до 31 грудня 2020 року  за адресою: м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 70, т/ф. 676-562, е-mail: [email protected] з поміткою «Пропозиції до проєкту внесення змін до обласної цільової Програми розвитку туризму в Чернігівській області на 2021-2027 роки».

      Контактна особа: Мойсейчук Ілона, головний спеціаліст відділу розвитку туризму та музейної роботи Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської обласної державної адміністрації, т/ф 676-562.

      Додатки 1,2,3

      ПРОЄКТ Програми

      ПРОЄКТ Рішення

      Пояснювальна записка

       

      Назад

      09 Січня 2024 12:47
      20 Листопада 2023 10:54