Анонси
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
         
      Серія онлайн-нетворкінгів "Креативна Європа"

      Назад

      Національні бюро програми ЄС «Креативна Європа» з України, Латвії, Італії, Іспанії та Нідерландів організовують серію онлайн-нетворкінгів для представників культурних та креативних індустрій Європи.

      Під час 2-годинних нетворкінгів кожен учасник зможе зустрітися з потенційними партнерами для своїх проєктів, представити свою ідею іноземним колегам, обмінятися досвідом та викликами у ці невизначені часи.

      Перша подія — Міжнародний нетворкінг: мистецтво у заміських місцевостях — відбудеться 20 квітня 2021 о 16:00 у Zoom.

      Цільова аудиторія події: невеликі організації із сектору ККІ, які розташовані у заміських місцевостях (в невеликих містах, селах) і хочуть знайти партнерів для створення проєкту в таких місцевостях.

      Для того, щоб взяти участь у даному нетворкінгу, необхідно зареєструватися до 12 квітня 2021 за посиланням.

      Зверніть увагу, що кількість місць для участі у нетворкінгу обмежена. Усі відібрані учасники будуть повідомлені про результати відбору не пізніше 16 квітня 2021.

      Друга подія — Міжнародний нетворкінг: імплементація Європейського Зеленого Курсу у мистецьких проєктах — відбудеться 06 травня 2021 о 16:00 у Zoom.

      Цільова аудиторія події: організації із сектору ККІ, що мають орієнтовані на тему навколишнього середовища проєкти або ідеї та хочуть знайти партнерів для співпраці на міжнародному рівні та зацікавлені в Європейському Зеленому Курсі.

      Для того, щоб взяти участь у даному нетворкінгу, необхідно зареєструватися до 26 квітня 2021 за посиланням.

      Зверніть увагу, що кількість місць для участі у нетворкінгу обмежена. Усі відібрані учасники будуть повідомлені про результати відбору не пізніше 03 травня 2021.

      Кожен нетворкінг буде присвячений певній темі, тому просимо подавати заявку на участь у нетворкінгах лише в тому випадку, якщо у вас вже є або ви шукаєте проєкт безпосередньо у цих галузях.

      Щоб представити територіальне різноманіття заходу, до участі у нетворкінгах буде відібрано лише 10 учасників з кожної країни на основі їх мотивації роботи на міжнародному рівні. Очікується, що учасники представлять свої ідеї проєктів, куди вони планують залучити міжнародних партнерів та/або мають серйозний намір співпрацювати з колегами з усього регіону в рамках відповідної теми.

      Обидва нетворкінги проводяться англійською мовою, переклад не забезпечується. Події є безкоштовними та відкритими для всіх представників культурних та креативних індустрій, які зацікавлені у розвитку або зміцненні європейських зв’язків, партнерських відносин та проєктів.

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

      Назад

      09 Січня 2024 12:47
      20 Листопада 2023 10:54