Анонси
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
         

      Назад

      Ганна Верес-Демиденко презентувала нову книгу в музеї Коцюбинського

      10 вересня на затишній веранді класика української літератури Михайла Коцюбинського відбулася презентація збірки поезій Ганни Верес-Демиденко. Книга має назву «Крізь гул століть». Аби привітати письменницю з новою збіркою, прийшли поціновувачі її творчості, а також друзі та знайомі. Усі розмістилися на затишній веранді та мали змогу насолодитися не лише влучним словом пані Верес-Демиденко, а і красою пишного вересневого саду в музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського.

      Про що нова збірка? У ній зібрані поезії, написані нещодавно. Книга налічує 8 різних тем: патріотизм, народна мудрість, філософія, для дітей та ін. Кожен вірш із нової збірочки відрізняється глибоким ліризмом, щирістю, непідробними переживаннями і емоціями.

      Під час презентації авторка ділилася з гостями своїм життєвим досвідом, розповідала про історію створення книги та читала свою поезію. Кожен охочий міг поспілкуватися з поетесою та отримати її автограф.Теплою та затишною видалася презентація нової книги Ганни Верес-Демиденко на веранді будинку Великого Сонцепоклонника. Натхнення Вам для нових книг та до нових зустрічей!

       

       

      Чернігівський літературно-меморіальний
       музей-заповідник М. М. Коцюбинського

      Назад

      09 Січня 2024 12:47
      20 Листопада 2023 10:54