Анонси
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
         

      Назад

      Відбулася робоча зустріч з представниками Асоціації "Сприяння розвитку кінематографа в України - дивись українське!"

      Про включення Чернігівської області до Асоціації кінокомісій України днями говорили під час робочої зустрічі директора Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської облдержадміністрації Олександра Левочка з представниками Асоціації "Сприяння розвитку кінематографа в Україні - дивись українське!".

      Чернігівщина – один з найстаріших та найпривабливіших куточків України, відомий не лише унікальними пам’ятками архітектури, а й привабливими природними ландшафтами, які дають можливість стати майданчиком для розвитку українського кіно та промоції кінотуризму в області загалом, – наголосив Олександр Левочко.

      Під час зібрання присутніми намічено стратегічні цілі розвитку місцевої кіноіндустрії та залучення до області кіно- та відеопродакшенів зі всієї країни. В перспективі – розробка та підписання Меморандуму про співпрацю.

      Асоціація «Сприяння розвитку кінематографа в Україні – дивись українське!» заснована з метою об’єднання кінематографічної української спільноти та провідних експертів з комунікацій для iнiцiювання та реалiзації проєктів, пов'язаних з популяризацiєю та розвитком українського кінематографа, спільної реалізації інтересів у галузі виробництва, розповсюдження та використання кінематографічної продукції. Експертами Асоціації, які у постійному режимі надають консультації та фахову допомогу, є відомі кінематографісти та громадські діячі.

       

       
       

      Департамент культури і туризму, національностей
      та релігій Чернігівської облдержадміністрації

       

      Назад

      09 Січня 2024 12:47
      20 Листопада 2023 10:54